Beranda » Menjadi Master Catur dalam Permainan Online Chess – Clash of Kings

Menjadi Master Catur dalam Permainan Online Chess – Clash of Kings

Portatilesparauniversidad – Yang mengandungi banyak tahap yang menyeronokkan dan menarik. Bermain catur bukan sahaja dapat dilakukan di luar talian kerana sekarang anda boleh mencuba untuk bersaing dalam talian untuk mengasah kemahiran anda atau hanya bersenang-senang. Terdapat begitu banyak kelebihan permainan yang satu ini untuk memuaskan dahaga anda untuk pertandingan catur dari tahap yang mudah hingga sukar, tidak percaya? Lihat ulasan berikut dan buktikan kegembiraannya!

Boleh Belajar Teknik Catur dari Guru Besar

Kelebihan bermain permainan catur ini ialah anda dapat mempelajari teknik catur dari grandmaster secara langsung, sehingga anda dapat meningkatkan kemahiran bermain anda. Anda boleh mendapatkan pelbagai helah baru yang dapat dipelajari. Bermain permainan ini akan menjadikan anda lebih mahir bermain catur dalam talian atau luar talian nanti!

Banyak Tahap Yang Boleh Menguji Keupayaan Anda

Terdapat banyak tahap yang dapat menguji kemahiran anda sebagai pemain catur. Tahap yang ada dalam permainan ini berbeza dari yang mudah hingga yang tentunya. Sayang sekali terlepas permainan menarik ini!

Boleh Bermain Dalam Talian Dengan Rakan

Kelebihan dan kelebihan lain dari bermain permainan catur ini ialah ia dapat dimainkan dalam talian dengan rakan-rakan. Anda boleh menjemput rakan yang mempunyai akaun dalam permainan ini atau berhubung dengan pemain lain secara rawak. Bukan hanya itu, permainan ini sendiri sudah mempunyai penilaian yang cukup tinggi, iaitu 4.4 bintang dengan jumlah muat turun lebih dari 10 juta pengguna.

Selain permainan catur, cubalah mengenali permainan dalam talian yang dapat menghiburkan anda dalam permainan mereka, seperti permainan Mega888.

Permainan dalam talian catur – Clash of Kings adalah permainan bertema catur yang mesti anda muat turun, terutama bagi mereka yang menyukai permainan ini. Terdapat pelbagai versi dan tahap mulai dari mudah, sederhana hingga sukar, yang boleh anda cuba selesaikan semasa permainan. Permainan yang satu ini selain dapat melepaskan keletihan, ia juga dapat meningkatkan kemahiran anda bermain catur! Ayuh, muat turun permainan dengan segera dan rasakan semua kegembiraan!

Kembali ke atas